KONTAKT GOLDEN LABRADOR MOPS FRALLOR VALPAR FOTON NYHETER START
hundkompetens.com rossmix.se valptips.se goldnews.se

Vi finns nu på rossmix.se

rossmix.com kommer att finnas kvar som den är idag (januari 2017)

SEUCH NOUCH Rossmix Sunshine In The Rain

(SU(u)CH Stanroph Say Hi To Rossmix - Rossmix Too Late)

2006 - 2017
Hips AA, elbows 0+0, eyes clear 2013-10-09.
Tested normal (A) for GR_PRA1 and GR_PRA2.

Meriter: cacib, cert i Sverige, Norge, Holland och Estland, BIR, BIG placerad. Norsk och svensk utställningschampion. År 2009 blev Asta BIS på GRCs Club Show i Holland.


Photo: Fred Smink, Holland.

Asta fick sitt namn efter en härlig låt av BWO som jag hörde första gången 2005. Hon är en värdig efterträdare till min Stella (Rossmix Stay Forever) som jag förlorade alldeles för tidigt. Som valp var Asta mycket aktiv, men som tvååring blir hon mer och mer lik sin mamma Twitch. Asta är lika smidig och vig i kroppen som Twitch var, hon kan vända på en femöring.

För mig är hon en sund, robust, balanserad och trevlig goldentik. Hon är nyfiken och glad, lugn och sansad, bra på att koppla av, men ändå full av spring på promenaderna. Asta är en duktig apportör och älskar att simma.

Asta har vunnit sammanlagt sex cert; tre i Sverige, ett i Holland, ett i Norge och ett i Estland. Hon är svensk och norsk utställningschampion.


The proud mother of 11 puppies born 8 weeks ago. Photo
taken when the puppies just moved to their new families.

 

asta
  • Ch Rossmix Sunshine In The Rain had her 1st litter in 2010, 4 boys and 5 girls. The proud father was Ch Guldruschens Business As Usual. Photos of the puppies.

© rossmix.se 1991 - 2018