KONTAKT GOLDEN LABRADOR MOPS FRALLOR VALPAR FOTON NYHETER START
hundkompetens.com rossmix.se valptips.se goldnews.se

Vi finns nu på rossmix.se

rossmix.com kommer att finnas kvar som den är idag (januari 2017)

Puggens Design For Us & Cuty Pie's The Winner Takes It All

Valparna, en hane och tre tikar, föddes den 30 december 2015 och blir leveransklara i början av mars 2016. Vi räknar med att valparna ska bli friska, sunda, roliga och trevliga familjemedlemmar. Mopsar ska ha sina promenader precis som alla andra hundar, de tycker om att vara ute i skog och mark.

Vi levererar våra valpar vid 10-12 veckors ålder, beroende på om man har haft mops tidigare, hur bra de äter och hur mycket mjölk mamma Gunnel har. De är då veterinärbesiktigade, microchippade, avmaskade och vaccinerade. Vi säljer våra valpar med SKKs köpeavtal.

Mopsvalpar är väldigt livliga och ibland utan någon större självinsikt, vilket kan göra att du måste måna lite extra om din valp. Här kan du läsa mer om valpträning.


2016-02-03

Idag har valparna busat frejdigt och somnade sedan.


2016-02-01

Valparna har nu flyttat ner, så att de kan vara med lite mer, lyssna och upptäcka saker. En sån duktig mamma hon är, vår Gunnel! Det bådar gott inför framtiden, om valparna haft en bra uppväxt brukar det bli trevliga valpar också. Och Gunnel hon är sååå glad hela tiden. Aptiten är det heller inget fel på, hon äter nu tre gånger om dagen, nyttigt valpfoder, så att hon inte smalnar av allt för mycket. Hanvalpen ligger oftast på rygg! Snart ska dom få halsband i olika färger så att vi enkelt och snabbt kan se vem som är vem. Nu har dom också flera lekstunder varje dag. Fast fortfarande är det mest äta och sova


2016-01-25

Det har bara gått en vecka sen de senaste bilderna, och nu börjar det hända lite mer. Mer än bara äta och sova. De har börjat upptäcka varandra och är lite mer med, de hör när jag kommer och tittar upp när jag gör mitt ljud. Mamma Gunnel har fortfarande massor med mat och pysslar om dom så gott!


2016-01-18

Mamma Gunnel är verkligen en supermorsa! Hon håller på med sina valpar dagarna i ända, har massor med mjölk, äter som en häst och är precis lika glad som vanligt. När hon inte är hos valparna, bär hon gärna omkring på en sko.

Valparna är knubbiga och väldigt tysta, de äter och äter tills de somnar igen.

Puggens Design For Us, expecting her puppies December 2015.

Detta är pappa Benny!

Cuty Pie's
The Winner Takes It All
DKUCH FIUCH NOUCH SEUCH
Tangetoppens Chubby Hubby
MultiCh Tangetoppens Million Dollar Man
Tangetoppens Lovely Lilly
FIUCH SEUCH Puggens Queen Qatrin MultiV Ch Siivas Fabulous Forever
Puggens Katrin Kanonfin
Puggens Design For Us Ch Puggens Verner MultiCh Anjos Antares
Puggens Margareta
Bondarvs Cayenne NOUCH NOV-04 SEUCH Puggens American Diesel
Bondarvs Majalucy
© rossmix.se 1991 - 2018