Puppies by Selma & Gibson


Valparna äter nu fyra gånger om dagen, men fortfarande också från mamma Selma. De är ute hela dagarna och mår utmärkt av sol, värme och lite vind. Det är full fart en liten stund, sedan somnar de alla tillsammans. Mamma Selma går nu med på promenaderna och uppskattar lite egen tid. Annars föredrar hon förstås köket där det alltid finns lite gott att få.

 


Här är andra omgången bilder på Selmas valpar. De har nu fått flytta ut i solskenet tillsammans med mamma Selma. De har börjat äta valpmat, ett par gånger om dagen, men diar fortfarande. Valparna är fortfrande kraftiga och rejäla med fina huvuden och utmärkt pigment. Valparna har också fått sina halsband; pojkarna har halsband, flickorna inga.

 


Här är de första bilderna på Selmas valpar. De har just blivit avmaskade för andra gången, fått mat av mamma Selma och somnat. All valparna får mer eller mindre färg. Av tikarna är det en som har mer färg än de andra två. Den ljusaste är den största tikvalpen. Valparna är kraftiga och rejäla med fina huvudformer och bra pigment.